2015

De activiteiten werden gestart in het Nozepandje aan de Hooidrift 45. De groep vrijwilligers groeide en er was een samenwerking met OBS De Vierambacht vanaf het eerste begin. Er werden in totaal 574 bloemstukjes gemaakt.

2017

De activiteiten van Tulpen uit Rotterdam vonden plaats op verschillende locaties in Rotterdam en er kwam een samenwerking met o.a. Leger des Heils, Cbs Mozaïek, Leespaleis, Huis van de Wijk De Kristal/Buurtwerk.nl en PostWest/WMORADAR.nl, Logeerhuis De Buren/Samen010. Tijdens een avond voor ouderen die werd georganiseerd door de Politie Rotterdam in De Doelen werden er mooie woorden gesproken door onze Burgemeester Abutaleb over Tulpen uit Rotterdam. Er werden in totaal 1525 bloemstukjes gemaakt.

2016

De activiteiten in het Nozepandje werden verder uitgebreid, waarbij ook de 4 mei Herdenking Hooidrift aandacht kreeg door bloemstukken te maken namens de buurtbewoners Nozemanbuurt en schoolkinderen van OBS De Vierambacht. Er werden in totaal 745 bloemstukjes gemaakt.

2018

Op verschillende locaties in Rotterdam waren er in 2018 totaal 82 activiteiten waarbij er in totaal 2634 bloemstukjes werden gemaakt. In januari stond er een leuk artikel in de Stadskrant Delfshaven over Tulpen uit Rotterdam en via Coalitie Erbij Rotterdam waren we te zien op het Duitse journaal ZDF http://www.zdf.de/politik/auslandsjournal/gemeinsam-einsam-104.html (uitzending 24 oktober 2018). 

Winnaar van de "AandachtsAward 2019" , uitgereikt door Luistergoud!