Onze missie

De juiste koers varen

Met een bloemetje van Tulpen uit Rotterdam kan je net dat beetje verschil maken in het geven van aandacht.

Onze missie is dan ook: Zoveel mogelijk mensen blij te kunnen maken met een bloemetje van Tulpen uit Rotterdam. Om zo met mensen in contact te komen, waarmee je anders misschien geen contact had gehad. Een bloemetje is altijd een mooi middel om hiervoor te gebruiken.

Dat kleine verschil maken is onze missie, waarbij we de juiste koers willen varen in de richting van minder eenzaamheid in Rotterdam. Maar ook de juiste koers naar meer aandacht voor elkaar, aandacht voor ouderen en buurtbewoners. Wij geloven in dat kleine verschil, soms zonder al teveel woorden. Dat kleine verschil dat zorgt voor een beweging, een glimlach of een goed gesprek met een kopje koffie.

Het varen van de juiste koers, in de juiste richting lukt ons niet alleen. Daarom werken we graag samen met de vele organisaties en zorginstellingen die dezelfde koers voor ogen hebben in eerlijk vaarwater. Die net als de stichting Tulpen uit Rotterdam, een vuist willen maken tegen eenzaamheid. En jawel, zoveel mogelijk mensen blij maken met een bloemetje helpt hierbij, vandaar onze missie!